Манчестър Сити се класира за финала в Шампионската лига за втори

...
Манчестър Сити се класира за финала в Шампионската лига за втори
Коментари Харесай

Сити на финал след лекция срещу Реал!

Манчестър Сити се класира за финала в Шампионската лига за повторно в последните три години. Съставът на Джосеп Гуардиола детронира настоящия отличник на Стария континент Реал Мадрид след гръмка победа с 4:0 в реванша на " Етихад Стейдиъм ".

Първата среща преди седмица приключи 1:1, само че в този момент " жителите " не оставиха никакво подозрение, че са по-добрият тим. Две попадения означи Бернардо Силва (23`, 37`), автогол на Едер Милитао в 76-ата минута реши всичко, а в добавеното време Хулиан Алварес довърши наказателната акция на британския отбор.

В разногласието за трофея Ман Сити ще се изправи срещу Интер, който отстрани градския си съперник Милан с общ резултат 3:0. Мачът ще се изиграе на 10 юни в Истанбул.

Ман Сити и Реал Мадрид се срещнаха на същия стадий от конкуренцията и през предходната акция. Тогава " жителите " се постановиха с 4:3 вкъщи, а в ответния дуел водеха с 1:0 до последните секунди, само че позволиха поврат. В продълженията кралският клуб взе своето и след това стъпи на европейския клубен връх за 14-ти път.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР